2° καλύτερο νερό παγκοσμίως το νερό Samaria

Κάθε χρόνο περισσότερα από 120 νερά ανά τον κόσμο διαγωνίζονται στον μεγαλύτερο και μακροβιότερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας νερού παγκοσμίως, στην ιστορική πόλη Berkeley Springs, West Virginia. Οι συμμετοχές αξιολογούνται από δέκα κριτές και κριτικούς φαγητού. Ο διαγωνισμός αυτός θεωρείται ως τα βραβεία Όσκαρ των νερών. Οι κριτές αποφασίζουν βάσει γεύσης, αρώματος, αίσθησης και επίγευσης.

Berkeley Springs International Water Tasting

Το νερό Samaria συμμετείχε για πρώτη φορά στίς 20-23 Φεβρουαρίου 2014 στο διαγωνισμό αυτό, κατακτώντας τη δεύτερη θέση παγκοσμίως στα εμφιαλωμένα νερά. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το προϊόν μας και χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια κατακτά τη θέση που του ανήκει σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά και αναγνωρίζεται η ποιοτική του υπεροχή.

Ευχαριστούμε το σύνολο των συνεργατών (προσωπικό, προμηθευτές, διανομείς) που ο καθένας με τη συμβολή του κατέστησε εφικτή τη διάκριση αυτή και κατάφερε να διατηρήσει το νερό αγνό, όπως αναβλύζει από τους πρόποδες των Λευκών Ορέων.

Μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στον ακόλουθο σύνδεσμο http://berkeleysprings.com/water/winners14.htm

Μάθετε Περισσότερα

Πάντα Κοντά σας