ΒΡΑΒΕΙΑ

Η ΕΤΑΝΑΠ έχει αποσπάσει σημαντικά βραβεία και διακρίσεις.

Το 2014, στην ιστορική πόλη Berkeley Springs της West Virginia των ΗΠΑ, περισσότερες από 120 εταιρείες νερού από όλο τον κόσμο πήραν μέρος στον μεγαλύτερο και παλιότερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας νερού. Η ΕΤΑΝΑΠ απέσπασε το Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία εμφιαλωμένου νερού.

Το 2016, απονεμήθηκε στην Εταιρεία Διάκριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (International Taste & Quality Institute – iTQi), έναν οργανισμό που κατέχει ηγετικό ρόλο στη δοκιμή και προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας από όλο τον κόσμο.

Το 2019, Μία νέα διεθνής διάκριση για το πολυβραβευμένο νερό Σαμαριά από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας MONDE SELECTION. Τα νερά Σαμαριά απέσπασαν το βραβείο «Grand Gold Quality Award». Με το βραβείο “Grand Gold Quality Award” διακρίθηκαν τόσο το Ήρεμο Νερό όσο και το Ανθρακούχο Νερό Samaria. Το Ινστιτούτο Monde Selection εδρεύει στις Βρυξέλλες και ιδρύθηκε το 1961. Από τότε οι ανεξάρτητοι κριτές του, διακεκριμένοι στο είδος τους, εξετάζουν και αξιολογούν σειρά διαφορετικών προϊόντων με τα πιο αυστηρά διεθνή κριτήρια κάθε κλάδου. Η αποστολή της επιστημονικής επιτροπής του Ινστιτούτου είναι να επικυρώσει τη συνοχή κάθε προϊόντος ανάμεσα στη διατροφική του αξία αλλά και την εμπορική του επικοινωνία. Σε κάποιες περιπτώσεις εργαστηριακές αναλύσεις συμπληρώνουν την αξιολόγηση. Όλη η οικογένεια της ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ - ΣΑΜΑΡΙΑ παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεση μας για φρέσκο και καθαρό νερό υψηλής ποιότητας. Το νερό των ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ.

Το 2019, Μένοντας πιστοί στην υπόσχεσή μας για ανώτερης γεύσης νερό, διεθνών προδιαγραφών, το Ιnternational Taste Institute στις Βρυξέλλες, για 2η φορά μας απονέμει το βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το ήρεμο & το ανθρακούχο νερό Σαμαριά. Το νερό των Λευκών Ορέων, στην κορυφή των διακρίσεων.